Cytek Biosciences verhuist naar Amsterdam Life Sciences District

Het regionale hoofdkantoor van Cytek Biosciences voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika verhuist haar kantoren naar het Ada Health & Technology Centre (AHTC) in het Amsterdam Life Sciences District. Op deze nieuwe kantorencampus vestigen zich bedrijven met een achtergrond in innovatie, health tech en life sciences.

Lars J.T. Droog, directeur EMEA Operations: “Bij het zoeken naar nieuwe locaties in Nederland vonden we Amsterdam bijzonder aantrekkelijk. Amsterdam heeft hoogopgeleide arbeidskrachten en het Amsterdam Life Sciences District herbergt een bloeiende life sciences- en gezondheidssector. Het is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer en is gelegen nabij de internationale luchthaven van Schiphol. Het nieuwe kantoor wordt de thuisbasis voor onze regionale verkoop-, marketing-, klant- en buitendiensten en administratieve functies. Het nieuwe kantoor zal ook een reparatiecentrum en trainingscentrum huisvesten.”

Cytek Biosciences werd bijgestaan ​​door vastgoedadviseur JLL, Amsterdam in Business en AHTI.

Trinity Vastgoed en DutchRE werden bijgestaan ​​door het leasing team van CBRE en Colliers International (www.i-quarters.nl).